Intensivkalasar

26 september 2010 14:12 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 1 kommentar

Folk brukar skratta åt mig när jag måste dokumentera allting och fotografera mat och kakor innan man får äta, men ibland är det så stressigt att man inte hinner. Det har liksom varit så intensivt med kalas och släkt på besök. Igår var Viggos åttaårsdag, och då hade vi familjekalas med 13 personer med bullar och kakor och chokladtårta, och sedan middag, men jag hann inte ta en enda bild. I fredags kväll hade vi kompiskalas för Viggo. Han ville bara bjuda tre klasskompisar, och bjuder man så få är det inget problem att bara välja ett urval. Klart man ska få ha kalaset precis som man vill, och det blev jättemysigt. Dessutom kom kompisarnas föräldrar och småsyskon och var med på slutet och fikade. Väldigt trevligt, och sånt fixar man ju inte när man gör jättekalas. Serverade bullar och kakor då också, och så hade jag gjort en glasstårta, för det gillar alla. Den hann jag faktiskt ta ett par bilder av. Kalaset avslutades med skattjakt i mörkret i trädgården med ficklampor och skattkarta!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Om gårdagens familjekalas för Viggo har jag skrivit på min blogg.

    Comment by Enn Kokk — 2010-09-26 16:42 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^