Dagens nybakta rågsiktskakor

15 september 2010 22:28 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 2 kommentarer

En facebookdiskussion om leverpastejmackor tidigare idag föranledde ett väldigt sug efter rågsiktskakor. Rågsiktskakor hör till mina absoluta favoritbröd, och jag bakar det ofta. Underbart med leverpastej och smörgåsgurka eller ägg och kaviar. Eftersom jag ändå hade fisksoppa från frysen som bara skulle värmas till middag hann jag baka en sats. Det känns så härligt när man hinner och orkar göra sånt i vardagen. Normalt har jag anis eller fänkål i, men Klara gillar inte när det är frön i brödet, så nu bakar jag utan.

2 kommentarer

  1. Åh, jag blir så sugen på rågsiktskakor. Det var länge sen jag åt det.

    Comment by Mattis — 2010-09-16 21:08 #

  2. Men det är ju lätt att baka. Gör det!

    Comment by Kerstin — 2010-09-16 23:15 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^