Erkänn att det är så här du hoppas att det blir, Lydia

7 september 2010 6:54 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Igår när jag kom till fritids för att hämta Viggo satt han med Nora och Hugo och byggde lego. Kolla vad snyggt de hade sorterat bara svart och rött lego i en låda! Viggos favoritfärger. Så även min kompis Lydias. Hon och Viggo är likadana, de klär sig bara i svart och rött. Så Lydia, visst hoppas du i smyg att tjejen i din mage bara ska bygga estetiskt tilltalande lego i rött och svart när hon kommer ut och växer upp?

4 kommentarer

 1. Jag hoppas att Lydias dotter kommer snöa in på persikofärgat och stora lila sjalar. DET vore roligt.

  Comment by Hull — 2010-09-07 9:53 #

 2. Jag känner att det är på sin plats med ett förtydligande: Jag har faktiskt inte tänkt att klä dottern i enbart svart och rött, så andra färgval skulle inte vara grejen. Det jag kan drömma mardrömmar om (nåja..) är en förkärlek för plottriga mönster typ småblommigt, Disney-tryck och liknande. Brr! Men cred till Viggo och hans kompis, bra smak så klart!

  Comment by Lydia — 2010-09-07 10:35 #

 3. Min erfarenhet av barn (fyra) är att de väljer helt själva, utan hänsyn till mammans estetik. Jag fick genomlida mycket ljusrosa, min svåraste färgupplevelse i livet.

  Comment by Ann Christin — 2010-09-07 10:42 #

 4. Klara är väldigt rosa just nu, tydligt påverkad av sina gamla kompisar hon hade på dagis förut, men som börjat skolan. Jag låter henne välja själv. Har köpt massor av kläder som jag tycker är rätt fula. Tänker att hon blir nog också svartklädd vad det lider, som sin mamma. Eller inte.

  Comment by Kerstin — 2010-09-14 15:31 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^