Snyggaste funkislekstugan

18 maj 2006 23:51 | Allmänt, Formgivning och arkitektur, Trädgård | 1 kommentar

Kolla vilka snygga trädgårdsbodar, hundkojor och lekstugor i funkis: www.tradgardshus.se. Det finns så enormt många fula trista knuttimrade bodar, men de här är otroligt fina.

1 kommentar

 1. Hej Kerstin!

  Jag lägger ett inlägg på ”första bästa” om formgivning.

  Jag vet att du gillar 50-talsdesign – det har du ju tydligt beskrivit i din blogg! Saken är den att jag igår var på ett porslinsmuseum i Östergötland (del av aktivitet under släktträff).

  Där såg jag plötsligt ”mina” tallrikar, dvs ett gäng fat som jag fått ta över efter mina föräldrar. De fick dem i lysningspresent -62 – då var det ett utgående märke. Jag är inte alls förtjust i dem, och har bara för någon vecka sedan packat ner allihop och lagt i förrådet!

  Men, som sagt – igår ”uppstod” de igen… Och då föll min tanke på dig! Kanske du skulle gilla dem, om du gillar grejer från 50-talet?

  Under står det ”Uppsala Ekeby Karlskrona” – är vita med ett slags reliefrand plus guldkant. I utställningen hade de namnet ”Stella” och jag har lyckats hitta en bild på internet på ett par tekoppar i samma serie:

  http://www.qepta.se/kkrstella.jpg

  OBS – några koppar har jag EJ. Men jag har några stora flata tallrikar, några assietter, några djupa tallrikar, ett par uppläggningsfat. Om du är intresserad av dessa skänker jag dem med varm hand!!!

  Maila gärna:

  hannafredriksdotter@yahoo.se

  Comment by Hanna Fredriksdotter — 2006-05-28 9:34 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^