September kom med kyliga morgnar

2 september 2010 22:16 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

September kom med kyliga morgnar med solsken och blå himmel. Kallt men vackert när vi cyklar till dagis och skolan genom rönnallén på Tunagatan. Barnen har till och med börjat med mössa och fingervantar. Det var inte många grader i morse. När jag hämtar på eftermiddagen igen är det behagligare.

Klara är så glad för sin nya kompis Noah. Hennes två bästisar Meja och Melissa som hon har gått tillsammans med på dagis i flera år är ett år äldre än hon, och har börjat förskoleklass, och Klara har bytt avdelning. Varje kväll berättar hon om hur kul det är. Flera gånger säger hon ”Noah och jag skrattade så mycket idag”. Det låter så fint när hon säger så. Att de skrattar mycket. Jag blir varm i hjärtat.

När jag hämtar Viggo på fritids håller han på att hoppa allt han kan över jättelika sandslott och ner i djupa hål som de har grävt i sandlådan. Han är också glad.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Så fint att se! Och så fina bilder av en välkänd miljö! Hoppas att det här håller i sig. Och att tågen ska gå i tid!

    Comment by Birgitta Dahl — 2010-09-03 17:13 #

  2. Visst blir hela livet bättre när man vet att ungarna mår bra. :)

    Och det är så skönt att den fina tiden av hösten är på gång.

    Comment by AnnaA — 2010-09-04 6:33 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^