Vad ska du bli när du blir stor?, del 2

14 maj 2006 10:41 | Allmänt | 1 kommentar

Här om dagen skrev jag om vad mina kollegor ville bli när de var små. Här kommer rapport från hantverkscirkeln. Anita kunde inte minnas, men Fia ville bli brandman. Och här ska ni få höra vad Ullie ville bli! Hon ville bli slaktare, och lekte slaktare med sina gosedjur. Hon hängde upp dem som man gör på slakteri. Bland annat hade hon två jättestora gosedjur, som hon vunnit på tivoli. Det var en björn och en elefant. Kanske inte vanligaste djuren på ett slakteri, och kanske inte vanligaste drömyrket för ett barn.

1 kommentar

  1. Jag ville bli författare, redaktör och detektiv. Åtminstone redaktör (och lite författare) blev jag också.

    Comment by Enn Kokk — 2006-05-14 20:26 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^