Drog in en del på loppisförsäljningen – ordnar nog garageloppis snart

22 augusti 2010 18:10 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Vilket toppenväder det blev! Totalt sålde jag för nästan 2000, inkluderat det som Magnus och Maria köpte i fredags eftersom de inte kunde komma idag. Nästan alla kläder sålde jag för 10 kronor styck. Några vänner kom särskilt för att handla av oss. Extra roligt att Lisa och Gunnar köpte dockskåpet. Viggo och Klara hade varsitt modernt, och Viggo tröttnade på sitt för säkert ett år sedan. Vi sålde Klaras som hon ritat med tuschpenna i, så fick hon ta Viggos som var i finare skick. Sedan har jag ju två tidstypiskt inredda dockskåp från 40- och 50-talet, men dem säljer jag aldrig, och dem får inga barn leka med. Det var väldigt roligt att stå i Bärbyparken och ha loppis. Det blev många trevliga samtal med föräldrar till Klaras dagiskompisar, människor som man bara hejat på tidigare i området, och sådana som man inte hade träffat tidigare. Men det finns hur mycket kläder som helst kvar ändå! Fina kläder och skor, även en del av riktigt bra kvalitet som Polarn o Pyret, Tretorn, Kavat, Adidas och andra märkeskläder. Och det finns en massa annat hemma som var för jobbigt att ta med, men som behöver säljas. Så det blir nog en loppis på garageuppfarten här hemma inom några veckor. Jag talar så klart om innan på bloggen. Om det är några vänner som inte kunde komma idag, men som är sugna på att köpa kläder och skor innan det kan ni höra av er, så bestämmer vi en tid som ni kommer förbi och kolar igenom grejerna.

Hela långa raden med gröna kartonger fram till barnvagnen var alltså utrensade böcker. Hela raden av vinröda kartonger efter barnvagnen fram till cyklarna var kläder ordentligt storlekssorterade.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Vi skall sälja på Gp´s stora prylmarknad om tre veckor. Det är så jäkla roligt.
  man kan ju inte bara slänga sakerna men man kan ju inte spara på allt.
  Extra roligt är det ju att få pengar också.

  Comment by lybtar — 2010-08-22 19:45 #

 2. Precis! Och jag orkar inte sälja på Tradera eller Blocket.

  Comment by Kerstin — 2010-08-22 20:32 #

 3. Det är roligt och miljövänligt med loppisar. Jag hoppas och tror att återanvändning blir ännu mer på modet, det känns så bland medvetna ungdomar.

  Comment by Ann Christin — 2010-08-23 17:29 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^