Kom på loppisen i Bärbyparken idag!

22 augusti 2010 10:03 | Allmänt | Inga kommentarer

Nej då, jag har inte slutat blogga. Det har bara väldigt abrupt blivit vardag efter lång semester, och jag har dessutom ägnat mig åt att rensa ut sådant som jag ska sälja på loppis idag. Den som väntar sig att jag ska sälja fint 50- och 60-talsporslin blir besviken. Det blir mest barnkläder och böcker. I alla fall har egnahemsföreningen i Bärby Hage sommarfest i Bärbyparken idag klockan 13-15 och boende i området säljer saker på loppis. Det blir även barnaktiviteter. Bland annat kommer Brandkåren och visar sina bilar. Kom kom! Jag har fina barnkläder i storlek 56-122 och nästan allt kostar 10 kronor styck.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^