Dagens lunch på altanen

16 augusti 2010 13:23 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Det är en så skön sommardag idag, och fint att vara ensam hemma med Viggo när Klara är hos kompis och leker. Än är sommaren inte slut när man kan sitta på altanen och äta lunch. Jag åt gårdagens rester av kallrökt lax och potatissallad på egenodlad King Edvard, lök och rädisor, men kaprisen kom inte från min trädgård… Mycket god vinaigrette med grov fransk senap. Jag är förresten så väldigt förtjust i mina grå Blå eld-tallrikar, som jag bara har två stycken av. Skulle gärna ha fler.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag gillar din blogg och jag är glad att jag hittade den. Jag hoppas det är ok att jag lagt till dig till min favoritblogglista.

    Comment by Anna — 2010-08-16 17:23 #

  2. Roligt att du gillar min blogg! Tack!

    Comment by Kerstin — 2010-08-22 20:36 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^