Två dagar kvar

16 augusti 2010 11:26 | Allmänt | Inga kommentarer

Viggos skola börjar på onsdag och Klaras dagis har stängt för planeringsdagar idag och imorgon, så jag är hemma med barnen två dagar till innan semestern är slut. Det är skönt när man har så där mycket semester att man orkar ta itu med stora organiseringsprojekt hemma, sånt man ofta inte hinner och orkar annars. Nu får jag dessutom ett ypperligt tillfälle att göra mig av med saker, för nu på söndag 22 augusti klockan 13-15 är det sommarfest i Bärbyparken, som Bärby Hage egnahemsförening ordnar, och då kan man sälja sina prylar på loppis! Jag ska rensa ut en massa barnkläder och leksaker och barnvagnen ska väck. Det blir nog en del böcker och annat också. Kom gärna dit på söndag och fynda på loppisen. Det blir en massa barnaktiviteter också. Ponnyridning och eftersom vi har brandstationen som granne kommer brandkåren och visar sina bilar. Men om det blir regn blir det inställt, så håll tummarna för solsken. Annars är Klara och leker hos sin bästis Meja idag. De har följs åt på dagis, men Meja är ett år äldre än Klara, så hon börjar förskoleklass på Domarringen nu. Klara har ett år kvar på dagis. Viggo och jag har det skönt ensamma hemma. Det behövs särskilda Viggo och mamma-dagar ibland.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^