Bubbla av lycka

11 augusti 2010 22:03 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Som en snökula, men med konfetti istället som yr omkring Eiffeltornet, Sacré Cœur och Notre Dame. Vilken lycka. Den fick Klara av Teresa igår. Själv var jag mest lycklig över en eftermiddag med Teresa och Elisabeth igår. Vi har faktiskt känt varann i 25 år. Det är ganska otroligt. Elisabeth träffar jag som tur är ganska ofta nuförtiden, eftersom hon flyttat tillbaka till Uppsala, men Teresa oftast bara en eller två gånger om året eftersom hon bor i Paris sedan evigheter.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^