Monchhichi kvartettspel från 1978

3 augusti 2010 17:30 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | Inga kommentarer

Om jag blev glad när jag hittade det här spelet för en tia så blev jag ännu gladare när jag upptäckte att det satt ett gammalt klistermärke på baksidan. Det är ju gamla logotypen för IOGT-NTO:s juniorförbund, och uppochnervänd UNF:s gamla logotyp! Såg inte märket förrän nu när jag skulle fotografera. Synd att jag inte upptäckte det när jag handlade. Jag hade gärna frågat om säljaren varit medlem.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^