Dagens mockabakelse på Dagnys hörna

31 juli 2010 16:29 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Efter att jag hade varit på bakluckeloppisen i Norrskedika och fyndat en stor kasse full med finfina grejer tog jag bussen vidare till Östhammar och fikade på Dagnys hörna på Adas kaffestuga. Det visade sig vara fler som tyckte att det var en bra idé, för det var ganska fullt och lång kö. Lyckades i alla fall få en bardiskplats vid fönstret i 50-talsdelen. Mockabakelsen var helt okej, men jag saknade det traditionella cocktailbäret. Trist porslin, men plus för att de hade tårtgaffel. Fast om man drack kaffe fanns det faktiskt udda gamla kaffekoppar, men inte för te tyvärr. Eftersom det var så fullt med folk hade jag ingen lust att fotografera lokalen i övrigt, men så här såg det ut där jag tittade ner i skyltfönstret och en detalj av den galonklädda bardisken. Om ni vill spana in mer bilder på hur det ser ut kan ni med fördel göra det hos Libby på Femtiotalsjakten. Bilder på dagens loppisfynd kommer så småningom. Nu ska jag ut på äventyr med barnen.

1 kommentar

  1. Ett sådant campingbord som finns på bilden har vi. Tidigt 70-tal. Det är 4 pallar till. Tänkte ev. sälja det på loppis till våren om inte ni eller någon annan inom familjen vill ha det.

    Comment by Kristina Strömberg — 2010-07-31 20:05 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^