En bra dag

22 april 2006 21:13 | Allmänt | Inga kommentarer

Viggo vaknade vid sextiden och kom in och väckte mig och Klara. Gjorde välling åt Viggo och Klara, och macka, juice och te åt mig. Sen ville Viggo spela Muminspelet som jag just köpt på Tradera.

Jag skulle vara på ett möte på Drabanten om kongressen vid elva, och jag kom på att det faktiskt skulle funka att ta med barnen. Vi gjorde oss i ordning och kom iväg så att vi hann köpa ett par gummistövlar åt Klara innan mötet. Klara sov middag på vägen ned på stan. Det funkade jättebra med barnen på mötet. Vi var på Mumrik, och Johanna hade med sig Max, så Viggo fick en kompis att leka med.

När vi var klara gick vi med Johanna och Max, och Tobias och Loke som hade anslutit, till Max som just har öppnat på Stora torget, och åt lunch. Klara somnade med en gång när barnvagnen började rulla efter lunchen. Det var strålande solsken, och vi gick till Vasaparken och Viggo fick leka. Sen gick vi till Vindhemsparken. Det är hans favoritparker, dit vi alltid gick när vi bodde i Stabby. Viggo ville aldrig sluta klättra på tåget i Vindhemsparken. På vägen hem gick vi förbi vår gamla kolonilott och kollade läget. Det blommade några krokus och snödroppar som jag missat att gräva upp i höstas.

I och med att jag tog med barnen hann Bo fixa litet saker, som att köpa cykelställ och mecka med datorn.

När vi kom hem grillade vi hemmagjorda hamburgare på utegrillen. Så enkelt och gott! Sen tittade vi på disneydags och åt popcorn, och så spelade jag och Viggo en omgång Muminspelet igen innan han fick gå och lägga sig. Klara somnade litet senare när jag ammat henne.

Barnen har nästan bara varit glada och nöjda idag, och vi hann umgås massor trots att jag hade möte, och jag tror att jag blev litet solbränd av alla timmar utomhus.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^