Min tidningsläsarpappa

29 juli 2010 20:03 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Mina föräldrar prenumererar på fyra dagstidningar, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Uppsala Nya Tidning och Dagens Industri. När pappa är bortrest avbeställer han inte tidningarna. Istället läser han ikapp alla, även om han har varit borta två veckor. Han är nyhetsknarkare och tidningsknarkare. Här ligger han och läser tidningen. Där brukade vi ligga och läsa serietidningar tillsammans när jag var liten. Pappa är nämligen seriefantast också, och köpte det mesta åt oss. Vi läste bland annat Fantomen, Stålmannen, Spindelmannen, Tarzan, Kalle Anka, Bamse och mycket annat. Roligast var när han skulle illustrera olika ljud från fighter i actionserierna.

2 kommentarer

  1. Ja, en morgon med fyra morgontidningar är en bra morgon. Känslan av släta oöppnade tidningar, doftar fräscht papper, bara väntar på att bli lästa.
    Häslningar från en annan tidningsknarkare :-)

    Comment by Libby — 2010-07-30 9:35 #

  2. Hahaha, usch. Läsa tidning och nyheter är det tråkigaste jag vet. Jag har alldeles för dålig koll på vad som händer i världen. Har inte ens koll på vad som händer i Sverige! (skäms på mig!!) :P

    Comment by clinen — 2010-07-30 10:39 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^