Anton är bitter

20 april 2006 19:57 | Allmänt | 2 kommentarer

Min kollega Anton är oerhört avundsjuk på att jag har så många besök på min blogg. Han har till och med skrivit om det på sin blogg, men ville inte lämna ut adressen till min blogg förrän han har haft minst 100 besökare på en dag. Så nu puffar jag litet för Antons blogg. Jag är nämligen inte missundsam.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag blir mest störd på att jag inte har en aning om hur många (eller snarare få) besök jag har. Jag har inte lyckats hitta någon statistikfunktion hos min – ja, jag vet inte ens vad det heter. Bloggvärd, kanske? Om jag inte vore så lat så skulle jag a) leta lite bättre eller b) byta bloggvärd.

    Comment by Jenny — 2006-04-21 9:32 #

  2. Kolla på http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=761&topic=40 så ser du hur du gör.

    Comment by Bo — 2006-04-21 13:26 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^