Jag tänker att den rosa perioden lär gå över nån gång, så blir Klara också svartklädd

28 juli 2010 20:20 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Jag har helt retirerat för Klaras rosa period. Hon får ha hur mycket rosa kläder hon vill så blir det inte så mycket bråk. I våras köpte jag massor av rosa kläder åt henne. Sen var det lätt att komma iväg till dagis på morgnarna. Jag tänker att hon blir nog också svartklädd vad det lider. Hon har ju inte värsta spåniga mamman. Idag när bara hon och jag skulle gå iväg på en promenad sa hon ”Jag kan ha svart kjol och topp precis som du, mamma!”.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^