Man måste ju testa wienerschnitzel och apfelstrudel också
26 juli 2010 15:33 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 1 kommentarBayersk mat är ungefär densamma som i Österrike fick jag lära mig, så wienerschnitzel är således även typiskt bayerskt. Naturligtvis visade det sig att även denna rätt förvanskas i Sverige. Citron till är rätt, och stekt potatis, men kapris och ansjovis på, som jag tycker är så gott, det förekommer inte. Däremot serverade de wienerschnitzeln med lingonsylt på Löwenbräukeller. Magda sa att hon inte sett det förut. Och så apfelstrudel förstås, men de där jordgubbarna var nog eget påhitt av restaurangen, liksom rullrånet.
1 kommentar
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Men kapris och ansjovis som är en sådan höjdare! Jag tänker vara schnitzeloortodox även i fortsättningen, var så säker.
Comment by Anders — 2010-07-26 19:14 #