München-Kerstin

26 juli 2010 13:29 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

För ett par år sedan i Helsingfors övertygade Dante och Magda mig att köpa en Pumatopp med Helsinkitryck. Som av en slump hade jag den på mig nu i München när Dante ville gå in i en Pumabutik, och tror ni inte att de hade en Münchentopp som de också övertygade mig att köpa. Jag var litet skeptisk till att Puman var rosa. Inte min färg, men köpte den ändå. Normalt har jag bara helsvarta kläder. Om ni undrar så gick jag inte runt i Münchentoppen i München. Jag ville ju inte se ut som en turist.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. En trend du bara måste hålla fast vid så att det blir en regel utan undantag att du i varje stad av betydelse köper en pumatröja med stadens tryck. Och snyggt med en rosa puma.

    Comment by 200 steg till — 2010-07-26 13:37 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^