Det är nåt fel på mina öron

7 april 2006 21:33 | Allmänt | 4 kommentarer

Ja alltså, jag har inget fel på hörseln, men jag tror att jag har felkonstruerade ytteröron. När jag använder hörsnäckor sitter de så dåligt. De bara trillar ur, särskilt ur vänsterörat. I princip är det jättebra med hörsnäckor till mobilen, men jag använder det aldrig för att det inte funkar på mig. Nu har jag övertagit Bos gamla MP3-spelare, men jag får ideligen rätta till hörsnäckan i vänsterörat. Är jag ensam om det här problemet?

4 kommentarer

  1. Testa antingen riktiga lurar eller earplugs som man stoppar in likt öronproppar… Jag köpte ett par för några månader sen och det funkar bra. Man fick med olika storlekar på själva pluggen också så att man kan ha olika storlekar i olika öron…

    Comment by Hull — 2006-04-07 22:28 #

  2. Skönt att fler än jag lider av problemet! Hörsnäckor kan inte sitta i mitt vänsteröra heller. Jag tror att jag inte har något flärp som håller den på plats.

    Comment by ullie — 2006-04-09 13:48 #

  3. Inte heller jag kan ha hörsnäckor. Är nog som Ulie, flärplös.

    Comment by Jenny — 2006-04-10 8:42 #

  4. Jag har nog också felkonstruerade öron. Det har aldrig funkat att använda bygellösa lursnäckor. De ramlar bara ur. Särskilt när man rör sig. Ett dolt, okänt handikapp. Alla vi som lider i det tysta borde bilda ett förbund. Tyvärr är de snyggt designade iPod-lurarna värre än andra. Tills vidare kan man beställa formgjutna pluggar, fast såna är ju inte så snygga, direkt. Ser ut som något överblivet biopsiprov. Maria tror att jag har för små öron.

    Comment by Magnus Andersson — 2006-04-10 12:37 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^