Knödelkoma

24 juli 2010 8:32 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Om man är i München måste man så klart pröva bayersk mat, men så långt sträcker sig vad jag vill pröva för traditioner. Jag drack mineralvatten till maten på Augustiner-keller, som är en stor biergarten ett par kvarter bort från Dante och Magda. Jag dricker inte ens alkoholfritt öl. Öl luktar äckligt ju. Om man kan prata om paltkoma så hade jag nog knödelkoma efter middagen igår. Knaperstekt fläsklägg med potatisknödel och vitkålssallad med knaperstekt bacon.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^