Varvar ner

7 april 2006 21:16 | Allmänt | Kommentering avstängd

Det har varit mycket att göra ett tag nu, och jag har inte hunnit blogga. När jag inte hinner skriver jag ner en massa idéer om saker som jag kommer på att jag vill blogga om. Vi får se hur mycket som jag verkligen skriver. Går det för lång tid känns det inaktuellt.

Förutom ett konstant flöde av texter som ska skrivas på jobbet har den här veckan fyllts av ideellt arbete. I onsdags var det Drogforum som jag var ansvarig för, och i går var det Våra Gårdars distriktsårsmöte. (Ja, ja. Jag lyckades inte avgå som ditriktsordförande i år heller.) Två kvällar i rad gillar jag inte att vara borta från barnen när jag jobbar hela dagarna. Jag brukar försöka att inte ha möten mer än en kväll i veckan.

Och även om mitt bloggande från förra helgen kan verka som att jag bara softade med barnen, så var det en helg fylld av jobb. På dagarna var jag bara med barnen, men fredag-, lördag- och söndagkväll när de hade somnat satt jag i flera timmar och skrev texter till förebyggarmaterial.

När man har jobbat massor och fått undan en massa uppgifter går luften liksom ur en. I eftermiddags när det var Spanarna i P1 passade jag på att flytta på en tavla som hängde fel i mitt rum på jobbet. Jag har väntat en månad minst på att få hjälp med det, så till slut tog jag med en egen hammare och krok och spikade upp den själv. Det kändes som en bra grej att göra när jag inte orkade pressa ur mig fler ord just då, och så fick jag lyssna på Spanarna en stund.

Den här helgen ska jag inte jobba så mycket.

Och vinterjackan är verkligen för varm nu. Jag måste plocka fram en annan jacka. Men gympaskor hade jag i alla fall idag istället för vinterkängor.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^