Hur många svarta högklackade skor behöver man egentligen?

18 juli 2010 11:33 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Många. Därför passade jag på i Barkarby på väg till Rinkeby igår, när de ändå bara kostade 200-300 kronor. Mycket rationellt, alla köpta på Vagabond. Deras skor brukar jag kunna ha. För nu ska jag avslöja en sak. Jag har ankfötter. Nej, inte simhud mellan tårna, men extremt korta och breda. Stort problem faktiskt. Om jag har birkenstock, som jag går omkring med här hemma i trädgården, har jag storlek 38. Om jag har alla andra sorters skor, sneakers eller extremt högklackade pumps spelar ingen roll, har jag storlek 41, och då är de ändå trånga över det bredaste partiet innan jag har töjt ut dem. Men höga klackar trivs jag bäst i. De här klackarna är, uppifrån och ned, 10 cm, 9 cm, 8,5 cm och 6,5 cm. De sista köpte jag för att ha något praktiskt att gå i som ändå var med klack när jag ska gå väldigt mycket, som i München nästa vecka hos Dante och Magda. Gillade egentligen inte att klackarna inte var svarta, men jag får stå ut med det. De var sköna. Jag var så klart inne på Hope och spanade efter skor också, men hittade tyvärr inga passande. Fortfarande är de här Hope-skorna mina älsklingar.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jättesnygga skor!! Jag har exakt samma problem, även om mina fötter är 35:or i Birkenstock och annars 36:or OM de är tillräckligt breda, annars 37… Smala och spetsiga skor köper jag bara inte, till min spanjors förtvivlan som i början tyckte att alla mina skor var ”pointless” ;-) men nu har han accepterat fakta – jag vill bara ha bekväma skor! (men blåsor får jag ändå, oavsett om det är nya eller ingångna skor…)
    Kul att du ska till München, vi pratade just om att ta en helgresa dit eftersom spanska svåger nr 2 (av 3) ska vara och hälsa på sin tyska flickvän där hela sommaren. Ser framemot eventuella tips!

    Comment by Petra H — 2010-07-18 13:35 #

  2. Tack för bilder! Otroligt snygga allihop. Jag gillade det översta och de understa bäst. Å vilka bra fynd!

    Comment by Helene — 2010-07-18 17:18 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^