GRÄDDGLASS nyttig mat – god mat DV 1958
16 juli 2010 11:37 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarerÅh! Tänk att jag inte fattat det här tidigare. Jag kunde ha levt på glass.
Mejeriernas gräddglass är, liksom smör och ost, en förädlad mjölkprodukt. Ett högvärdigt födoämne alltså, som ger oss en hel rad närande och energigivande ämnen och som är av särskild betydelse för barnens tillväxt. Läkare ordinerar glass för vissa sjukdomar.
Det är så festligt med gräddglass men därför är det inte någon lyx. Tvärtom – gräddglass är billigare än många andra efterrätter, särskilt om man tänker på näringsvärdet. Och något som är så tacksamt och bekvämt att servera till dessert och mellanmål finns inte.
3 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Idel sanningar, rena hälsokosten än idag, åtminstone som psykofarmaka. Garanterat gott humör!
Comment by Anders — 2010-07-16 11:51 #
Skönt att få det i skrift så behöver man inte ens ha dåligt samvete för att barnen äter det istället för middag
Comment by Lybtar — 2010-07-25 16:01 #
Bra glass är själavård Helt riktigt!
Lagar man glassen själv får man extra poäng
Comment by @Receptomaten — 2010-07-28 13:19 #