Klara och Bo hälsar på på jobbet

29 mars 2006 5:57 | Allmänt | 1 kommentar

I eftermiddag kommer Klara och Bo till jobbet. Bo är revisor i Alkoholpolitiskt Forum, så han ska dit och revidera innan årsmötet som är i kväll. Mamma och pappa hämtar Viggo på dagis, och Bo har med sig Klara till Stockholm. Sedan tar jag med henne hem.

Igår var Bo med Klara på 1-årskontroll på BVC. Hon skrek litet när hon fick sprutan, men det gick över fort. Det var läskigare när de testade reflexer och puttade omkull henne. Hon var 75 cm lång och vägde 9,8 kg. Precis på medel på alla kurvor. Och Viggo som var med var jätteduktig och gjorde inga bus.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Vi hittade Viggos nya dagisavdelning efter att ha rundat en mindre insjö av smältvatten. Promenaden hem tog sin tid: det fanns många vattenpussar att gå i och många smutssvarta snödrivor att balansera på. Väl hemma på Kadettgatan fick morfar lov att byta strumpor på Viggo.

  Mormor bjöd Viggo på Oboy och macka och morfar och sig själv på kaffe. Sen läste hon en bra stund för Viggo, men han ville höra ännu mer, så morfar tog över och började med Doktor Doolittle. Då somnade Viggo med huvudet mot morfars huvud.

  Med tanke på kvällen och ordinarie läggtiden väcktes han igen efter en kvart. Sen blev det ganska mycket lek med legot med de små bitarna, som måste vara undanställda när Klara kryper omkring på golvet. Morfar byggde, med Viggo som instruktör, ett hus och sen en bil. Viggo lekte mest med den legohelikopter, som hans mamma tydligen hade hjälpt till att bygga.

  Vid middagsdags kom mamma hem från Stockholm med Klara. Klara är fortfarande rätt mammig men accepterar nu under allt längre perioder att vara med andra. Hon satt till exempel en bra stund i morfars knä och pillade med fingrarna på mormors kläder; mormor satt bredvid i soffan. Och det går att skoja med henne, så att hon skrattar.

  Mormor la Viggo, som nu fick höra Doktor Doolittle till slut. Och mycket mer – det tog en bra stund innan han somnade.

  Comment by Enn Kokk — 2006-03-30 14:27 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^