Vintern vill vi ha väck

27 mars 2006 20:52 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår promenerade jag ner på stan med Klara i vagnen och gick några ärenden. Det var soligt och jättevarmt, och jag svettades i min vinterjacka. På vägen hem såg jag snödroppar som blommade i en gräsmatta och i en rabatt på Tunagatan. Väl hemma igen gjorde jag i ordning på altanen och ställde fram utemöblerna. Sedan satt vi där ute och åt vi upp resterna av Klaras födelsedagstårtor. Bengt och Ella kom förbi och fikade med oss, för Ella hade glömt sin mössa här i lördags.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^