Försvunnen gran

27 mars 2006 20:44 | Allmänt | Inga kommentarer

En kväll förra veckan när jag var på väg hem från bussen och svängde in på Kadettgatan var det något som inte stämde. Båda hörnträdgårdarna har haft varsin jättelik gran mot gatan, och på något sätt har jag fått en känsla av Narnia under hela vintern. Nu var den ena granen nedsågad och borta. Det känns litet tomt och trist. Jag fattar att den säkert skuggade och tog plats för dem som bor där, och jag skulle aldrig vilja ha ett så stort träd på vår tomt, men det var jättefint att gå förbi varje dag.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^