Foton från förr: Pappa läser Skeppshunden Skruff 1974

1 juli 2010 21:37 | Allmänt, Bilder, Foton från förr | 4 kommentarer

Precis allting med de här bilderna älskar jag. Detaljerna i sovrummet. Pappa som ligger och läser en av mina favoritböcker för mig och Matti. På slutet i Skeppshunden Skruff finns texten till en sång som börjar ”Jag är skeppshunden Skruff, minsann…”, men inga noter, men pappa hittade på en egen melodi till den. Jag kan fortfarande höra honom sjunga den, och han skulle kunna sjunga den utantill nu också. Och pappa har manchesterjeans och den där ribbade tröjan. Visst är vi fina?

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. För den som är road: boken, av Margaret Wise Brown (text) och Garth Williams (illustrationer), heter ”Skeppshunden”. En recension av boken med hela texten till sången om Skeppshunden Skruff, vars egenkomponerade melodi jag fortfarande kan sjunga, finns på min blogg under Kulturspegeln, Barnkultur. Det är verkligen en bok att älska!

  Comment by Enn Kokk — 2010-07-01 22:22 #

 2. skulle så gärna vilja köpa dennna bok skeppshunden skkruff som min änglabroder bara älskade

  Comment by gunvor sahlning — 2015-06-22 13:32 #

 3. Finns det någon möjlighet att köpa denna bok?

  Det skulle glädja mig mycket.😊

  Mvh Gunvor Sahlning

  Comment by Gunvor sahlning — 2016-01-28 16:24 #

 4. Var kan jag köpa boken
  Mitt mobilnr 0733261030

  Comment by Gunvor Sahlning — 2019-08-15 10:02 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^