Midsommar på Solgläntan

26 juni 2010 15:13 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Midsommaraftonen firades på Solgläntan, min IOGT-NTO-förenings fina sommarhem i Vreta-Ytternäs vid Ekoln. Ekoln är den mest norra viken av Mälaren, och där har Fyrisån sitt utlopp. Det är en fin sluttande strandtomt med egen badplats på västra sidan av Ekoln. Vi var ett tjugotal personer under dagen och kvällen. Det var solsken, smultronplockning, kransbindning och sillunch. Medan de andra gick till festplatsen och dansade små grodorna stannade jag kvar och diskade lunchdisken och lyssnade på P1. Bara trevligt! Alla nöjda. Så firade vi Arvids 2-årsdag, badade, grillade och avslutade med min grandiosa chokladmoussetårta, som kan vara den bästa tårta jag någonsin gjort. Den blev så bra att den ska få ett eget inlägg. Och var inte oroliga; allt fint IOGT- och NTO-porslin ska också få egna, mer ingående inlägg. Missa förresten inte gnistskyddet i öppna spisen med NTO på!

1 kommentar

  1. Sjukt avis.

    Comment by Anna — 2010-06-28 15:06 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^