Foton från förr: Jag konstaterar att 10-månaderslillebror är värdelös julen 1973

22 juni 2010 7:08 | Allmänt, Bilder, Foton från förr, KF | 6 kommentarer

Den här bilden alltså. Julafton 1973, och jag skruvar ihop min lillebrors nya barnstol. Han är 10 månader och jag är 4 år. Jag minns det inte själv, men har många gånger fått höra historien om hur jag tycker att han är värdelös som inte klarar att skruva som jag. Som tur är blev det något vettigt av honom så småningom. Han är inte alls värdelös faktiskt. Det är också roligt med detaljerna från köket. Lådorna och handtagen, det gråspräckliga linoleumgolvet, läskbackarna från Wårby så klart – det är ju Konsum!

6 kommentarer

 1. Hahaha! Skön inställning till en lillebror! Och så skönt att han vuxit ikapp dig och blivit lite mer användbar!

  Sedan en tid ligger du i min rss-läsare, och för eller senare hör det ju till god ton att säga hej, så jag passar på att göra det nu! Du har en kul blogg! Jag återkommer!

  Comment by agata — 2010-06-22 9:01 #

 2. …The guy who wants to criminalize micasrriages is out of his natural mind!no one is trying to criminalize miscarriages – field is spreading easily disprovable lies. you are a fool for believing it.

  Comment by Tish — 2016-05-13 8:14 #

 3. An additional issue is really that video gaming became one of the all-time most important forms of entertainment for people of every age group. Kids play video games, and adults do, too. The particular XBox 360 is among the favorite video games systems for those who love to have hundreds of video games available to them, in addition to who like to play live with others all over the world. Thank you for sharing your opinions.

  Comment by car insurance — 2016-05-16 3:14 #

 4. I love this topic using the bird reference. I have not struggled with bluebirds and ravens but I have struggled with being a mocking bird a time or twenty. Copying others in order to please them or gain approval when all along I was created uniquely and must embrace that uniqueness to please my Savior. Great message.

  Comment by cheap car insurance — 2016-05-16 3:30 #

 5. and be sure to throw in any more cliches you can think of. Like make sure the number 666 appears in the pasta somewhere, and make sure to have some words written in blood.VA:F [1.9.21_1169](from 0 votes)

  Comment by http://www.thpro8.com/ — 2016-07-08 16:02 #

 6. Its in the vein of you read my mind! You seem to identify a lot in relation to this, similar to you wrote the book in it or impressive. I imagine that you could perform with approximately pics to constrain the message dwelling a little tad, on the contrary new than that, this is fantastic blog. A fantastic glance at. I will undoubtedly be present back.

  Comment by preisvergleich kredit hauskauf — 2017-02-08 16:32 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^