Sommarflicka

15 juni 2010 19:54 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Sommarlovet har inte börjat för barnen än, de går på dagis och fritids fram till midsommar, men eftermiddags var det sommarfest på dagis. Det var duggregn, men väldigt roligt med alla sånger som barnen tecknade teckenspråk till, för Klara har en dagiskompis med döva föräldrar. Smart att lära barnen teckna till sångerna. De brukar ju ändå göra rörelser till. Så där mysigt var det väl inte precis att sitta på en filt sedan och fika medan regnet tilltog. Jag hade i alla fall hunnit slita med mig ett par påsar bullar ur frysen, saft, muggar och Klaras överkast som filt när det blev bråttom att hämta Viggo för att hinna till dagis till två. Varför de måste ha dessa tillställningar så tidigt övergår mitt förstånd.

Sedan tog vi med oss Jakob, Axel och Malin hem och lekte, grillade korv och åt jordgubbar med glass. Och när de hade åkt vid sjutiden gjorde jag äntligen den där kransen åt Klara som hon bett om.

Förresten, den där klänningen som hon har på sig var nedspilld med chokladtårta när vi kom hem från Stockholm kvart över tio igår kväll. Jag stoppade den i tvätten direkt och hängde upp den på tork innan jag gick och lade mig. Annars hade det blivit katastrof.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vackrare midsommarflicka har man knappast sett, i vart fall inte sen den gången då hennes mamma mötte mig på gången, med alla sina vita rosor, upp till huset i Öregrund och lite förebrående sa:
    – Var har varit då då?

    Comment by Enn Kokk — 2010-06-15 20:14 #

  2. Instämmer med morfar – vackrare sommarflicka har man knappast sett – säger farmor. Vilken tur att klännningen hann torka och mamma gjorde den fina kransen.

    Comment by Kristina Strömberg — 2010-06-15 21:42 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^