Dagens symönster: Stil 4587 Fodralklänning från 60-talet

14 juni 2010 7:20 | Allmänt, Bilder, Dagens symönster, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Åh, den här är så snygg! Gillar särskilt den blå och den svarta modellen.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jaa! Och jag håller verkligen med dig om modellerna.

    Med inspiration av dig har jag frågat min mormor om hon har några symönster kvar från den gamla goda tiden. Verkade dåligt på den fronten. :( Hon som haft så fina hemsydda klänningar som vi dessutom ”lekt”/klätt upp oss i.. Men när min syster och jag växte ur dem (mormor är liten, och vi ganska normala) SKÄNKTE min mor dem till Emmaus. Jag kommer aldrig kunna glömma detta!

    Comment by Sandra — 2010-06-14 21:08 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^