Vad är väl middag på Operakällaren mot cocktailparty på min altan

4 juni 2010 9:05 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | 4 kommentarer

Uppenbarligen inte lika lockande, för Magnus skippade Advokatsamfundets middag på Operakällaren till förmån för häng på min altan. Jag låter vara osagt om det var maten, miljön eller att Dante och Magda var på Uppsalavisit som lockade. I alla fall bjöd jag på skaldjurscheesecake, snittar och annat plock och så Virgin Mojito och min klassiker lingondricka med Russian. Ja, för ni trodde väl inte att jag serverade alkohol bara för att det var cocktailparty? Kommer aldrig att hända. Men jag har insett att jag borde fokusera mitt loppisletande på snygga glas från 50- och 60-talet. Det har jag litet dåligt med. Spana in cocktailpinnarna i plast som jag fyndade på Vaksala torg för ett par veckor sedan. Omåttligt populära bland barnen, och vuxna också visade det sig. Igår hade jag spetsat köttbullar på dem. Dante och Magda kom till snittarna, Magnus, Maria, Helmer och Arvid hade grillat korv på dagisfest, och kom lagom för att äta vit choklad-cheesecake med rårörda blåbär.

4 kommentarer

  1. Vad snyggt cocktailpinnarna och saftglasen matchade!

    Comment by Libby — 2010-06-07 23:17 #

  2. Visst gör de! Barnsligt fint!

    Comment by Kerstin — 2010-06-08 7:07 #

  3. Så ingen blir nånsin serverad alkohol om du får bestämma? Med det resonemanget skulle du själv, omvänt, kunna finna dig bjuden på fest, och sedan TVINGAD att dricka alkohol. Varför inte låta folk ta en drink om de vill, de flesta blir inte alkoholister av måttlig konsumtion.

    Comment by Stranger — 2010-12-02 23:49 #

  4. Folk får dricka alkohol på alla möjliga andra ställen, men varför skulle de göra det hos mig. Det är ingen av mina alkoholdrickande vänner som vill eller förväntar sig. Jag har heller inte synpunkter på om de dricker alkohol på andras fester som jag är på. Folk som kommer hem till mig vet att jag är nykterist och tycker att det är trevligt att komma hem till mig utan att dricka alkohol.

    Comment by Kerstin — 2010-12-03 8:00 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^