Tänk att det ska vara så svårt att få tag i 60-talslakan

31 maj 2010 7:12 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Hur mycket jag än letar på loppisar är det sällan jag hittar påslakan från 60-talet, de där typiska randiga i pastellfärger som jag är uppvuxen med. Det är något särskilt med dem. Underbara är de. Och det är inte samma sak med pastelligt randiga från senare datum. Det här hittade jag på Myrorna för ett tag sedan i alla fall. Om ni har något tips om något ställe i Uppsala eller Stockholm som får in, så hör av er.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Du kan få botanisera i mitt påslakanförråd. Jag tror jag har ett sådant som du har på bilden + några andra udda från 60-talet i liknande mönster. Något örngott kan också finnas, men de är mer slitna. Eftersom jag bara har ett av varje, så används de numera nästan aldrig av oss.

    Comment by Kristina Strömberg — 2010-05-31 9:48 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^