4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag gillar din blogg! Du har en fin blandning av barn, trädgård, porslin och livet i allmänhet. Personligt utan att bli privat, det gillar jag. Och symönster, det måsta jag börja samla på själv.

  Comment by Ann Christin — 2010-05-26 11:26 #

 2. Tack! Roligt att du gillar blandningen. Jag tycker att det är viktigt att blogga om det man har lust med och inte fundera på om det är intressant för alla andra. Då blir det äkta. Om man börjar bli ängslig om något är värt att blogga om blir det inte lika bra. Jag jobbar hela dagarna med kommunikation och att skriva, och måste där tänka på att uttrycka rätt saker och på rätt sätt, så det är skönt att vara friare och driven av lust på bloggen.

  Comment by Kerstin — 2010-05-27 22:12 #

 3. När jag var barn hade jag ett gäng mönsterböcker från STIL som jag tittade i och drömde om alla fina kläder jag ville att min mamma skulle sy till mig. Väcker mycket till liv när jag ser sånt här. Tack för en underhållande blogg.

  Comment by Syster Smisk — 2010-05-27 22:21 #

 4. Jag känner igen det där! Jag hade inte mönsterböcker, men brukade titta på mammas mönster från 50- och 60-talet när jag var liten. Det var nog så mitt intresse för de decennierna väcktes.

  Comment by Kerstin — 2010-05-27 22:33 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^