Kryss – början på samling desserttallrikar

9 maj 2010 14:50 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Jag har gått och funderat ett tag nu på att skaffa desserttallrikar från Gefle, och att jag kunde göra likadant som med tekopparna, samla olika och kombinera. Det finns så många dekorer som passar fint ihop. Nu är samlingen påbörjad! Igår köpte jag två stycken i Helmer Ringströms Kryss i gult för 40 kronor styck på Väderkvarnens antik & kuriosa. Kryss tillverkades 1957-1964. Fast två är ju bara ett par. Tre är en samling, eller hur? Jag får skynda mig att hitta mera.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag samlar också på Kryss. Enligt mina tankar så börjar det räknas som att man samlar långt innan man har tre av en sak. Kanske behöver man inte ens ha en enda, det räcker nog med att man VILL ha…

    Comment by Moster Mjölgumpa — 2010-05-10 19:38 #

  2. Det kan du ha rätt i!

    Comment by Kerstin — 2010-05-12 10:32 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^