Finaste röda fanan fladdrar i vinden

1 maj 2010 12:27 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Den som jag och Anna Frej målade i Arkens lastrum en gång i början av 90-talet. Den har hängt från räcket på franska balkongen på mitt lic-rum, hissats i flaggstången utanför Arken och burits i Första maj-demonstationer av Anna och mig. Åh, vad jag längtar efter Anna, men om några veckor ska jag hälsa på i Umeå. Och i eftermiddag ska jag demonstrera. En av många anledningar att sluta upp i leden är att se till att Kristdemokraternas läskiga Ja till livet-tåg inte blir störst.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Ja man borde nästan sluta upp med er i Uppsala bara för den saken.

  Nu till en fråga som gäckar mig. Vad göra med partinålen när man inte vill sticka hål på finaste jackan?

  Comment by Helene — 2010-05-01 13:31 #

 2. Vi klarade av att bräcka KD-tåget! Fattas bara annat!

  Comment by Kerstin — 2010-05-01 18:48 #

 3. Toppen!

  Comment by Helene — 2010-05-01 19:24 #

 4. Vilken härlig fana! Jag längtar efter dig också Kerstin, det ska bli jättekul att få besök. Häromdagen såg jag på Debatt och Mats Odell sa så knäppa saker om jämställdhet att jag greppade telefonen för att anmäla mig till valarbetet. Han FÅR INTE bestämma mer nu!

  Comment by Anna — 2010-05-01 19:35 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^