Mera av Hertha Bengtsons Rosmarin

29 april 2010 6:58 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Värst vad ni gillade Rosmarin då! Det gör ju jag också. Benny frågade om jag har mycket Rosmarin, och alla färger. Verkligen inte. Jag plockade fram allt jag har, så ni får se. Jag vet inte om den grå skålen eller karotten ska ha ett lock, men fin är den i alla fall. Jag tycker att den grå glasyren är den vackraste av Rosmaringlasyrerna. Kollade om det var exakt samma grå glasyr som på mina ovanliga grå Blå Eld-fat, men det var det inte. Jag skulle kunna tänka mig att skaffa grå ugnseldfasta fat i Rosmarin att ha tillsammans med min Blå Eld-servis.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag är också väldigt förtjust i Rosmarin. Det var en av de första dekorer jag upptäckte, den rosa tekoppen, och den hänger med som favorit.
  Det är något med kannorna och deras skira dekor och lite bulliga form och stora knoppar.

  Själv äger jag inget alls dock. Har liksom aldrig kommit över något som känts prisvärt. Tyvärr.
  Bara några enstaka tefat.

  Din karott är verkligen härlig!

  Comment by Susanna — 2010-04-29 7:56 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^