Man kan aldrig ha för många vaser

25 april 2010 9:24 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Det behövs så många olika beroende på hur buketten ser ut. Den här känns som att den kommer att vara perfekt till många buketter. Tänk när det exploderar av påskliljor, pingstliljor och tulpaner i min trädgård alldeles snart. Vilka buketter jag ska komponera och sätta i den här vasen! Den är från Reijmyre, och det är svårt att säga vilken färg den har. Ibland ser den bara rökfärgad ut, ibland med dragning åt buteljgrönt. Fast den var inget fynd; den kostade 300 kronor på Presenta på Väderkvarnsgatan. Men Presenta är ju en antikaffär och ingen loppis. Vasen har funnits där i flera månader och jag har stått och vägt den i min hand många gånger. Nu är den min.

2 kommentarer

  1. Nej man kan inte ha för många vaser men man kan ha för lite plats. Det har vi märkt.

    Vasen var väldigt fin och helt klart värd 300kr.

    Comment by Lybtar — 2010-04-25 17:07 #

  2. Själv använder jag matkällaren till att förvara en del av mitt porslin och annat som inte får plats uppe.

    Comment by Kerstin — 2010-04-27 10:33 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^