Efter den här dagen är jag rätt mör

11 april 2010 22:14 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Trädgård | Inga kommentarer

Ansenliga mängder tvätt har tvättats, huset har städats, trädgården har vårstädats. Jag har räfsat bort allt fult visset från fjolåret i alla rabatter och planterat blommor i urnorna. Årets första fjäril har skådats i trädgården, och det var en nässelfjäril som flög iväg högt upp i skyn som var alldeles blå. Fräknar har skådats på Klaras näsa, och jag hoppas få min beskärda del jag också som belöning. Jag har lagat blomkålssoppa med knaperstekt bacon till lunch. Viggo smakade, men åt sedan bara bacon, macka och mjölk. Men Klara gillade. Den försvunna asken med mandelmusslor från julen, som återfanns i fel låda i frysen, kom väl till pass till efterrätt på kvällen efter allt slit. Dem hade Viggo inget emot att äta. Han åt fyra.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^