Det finns ingen som är så bra på mellansnack som TAW

10 april 2010 22:24 | Allmänt, Bilder, Lyssnar på | Inga kommentarer

Det finns ingen som är så bra på mellansnack som Tomas Andersson Wij. Kanske just därför som förbandet Ola Joyce kändes så plågsamt, för han var urdålig och vansinnigt pinsam i mellansnacket, och han snackade mycket. Vilken befrielse när han klev av scenen, och TAW klev på.

Det känns verkligen som man får något mer av honom i alla berättelser där han sätter låtarna i sitt sammanhang och iakttagelser om dagsaktuella saker, stort och smått.

Och Katalin är en så bra konsertlokal, som passar Tomas Andersson Wij. Det märktes att han trivdes. Otroligt tight och bra nytt kompband hade han med sig också. Blandningen av låtar från nya skivan och gammalt material kändes välbalanserad, och man kan alltid lita på att han spelar länge. Jag var nöjd. Det är så snopet när en artist inte kommer in igen. Så var det när Rickie Lee Jones spelade på Katalin för ett tag sedan.

Om man jämför att se honom så här, i en lokal där man står upp, och på Göta Lejon där publiken sitter ned, så tycker jag att det är roligare att stå upp. Det ger mycket bättre konsertkänsla. Samtidigt är det så att med sittande publik är alla stilla på sin plats och koncentrerade. Håller inte på och springer fram och tillbaka och köper öl och drinkar och snackar en massa. Det stör mig otroligt mycket på sådana här konserter. Jag fattar inte vad folk gör där när de inte är koncentrerade på konserten. Då kan de väl gå nån annanstans och dricka och snacka?

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^