Äntligen tussilago!

29 mars 2010 18:18 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Egentligen hade jag tänkt mig tussilago i Furuvikäggkoppen, men de första är ju så korta att de hade drunknat. Det fick bli en av Arabiaäggkopparna av Esteri Tomula istället. Och nej, de var inte utslagna när jag plockade dem. Jag letade och letade i lerslänten. De är inte lätta att se när de bara är bruna knoppar. Men efter en stund i värmen inomhus slog de ut som små solar.

3 kommentarer

  1. Då finns det hopp! När jag körde in till Uppsala idag spanade jag efter gula fläckar på lerslänterna, men utan att se några. Tänkte på dig då. På att du säkert letade. Och det gjorde du ju. Å. Nu har vintern äntligen, äntligen förlorat. /Malin

    Comment by Malin — 2010-03-29 22:18 #

  2. Oj, här får jag gräva bort 30cm snö först för att kanske kunna hitta den små gula :-)

    Comment by Yvonne — 2010-03-30 7:52 #

  3. Lägger till min egen vårspaning: En solande huggorm. Sjungande lärkor och bofinkar. Tofsvipor. Att vår grusväg håller på att rinna bort. Yes!

    Comment by Malin — 2010-03-31 22:29 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^