Tågtrubbel

1 mars 2006 20:37 | Allmänt | Kommentering avstängd

På tågresan hem fick alla kliva av i Knivsta, för det hade skett en olycka mellan Knivsta och Märsta. Det var väl någon som hade hoppat framför tåget, men det säger de ju aldrig. Vi fick gå och ställa oss och vänta på ersättningsbussar. Jag hörde en man prata i mobilen och säga att det var helt kaos. Men det var det faktiskt inte. Vi var första tåget som inte fick åka vidare, och det gick ganska lugnt till med köandet till bussarna. Jag har definitivt varit med om värre. Jag kom med andra bussen som kom, fick väl vänta i 20 minuter. Sittplats fick jag också.

Ibland tycker jag att folk hetsar upp sig och klagar för att man ska, fast det inte finns någon anledning. Det här var uppenbarligen inte tågpersonalens fel, och inget de hade kunnat förutse. Jag tycker faktiskt att det är ytterst sällan som det är tågförseningar längre än ett par minuter nu för tiden.

Igår hade Bo bakat nötmaränger, och idag hade han köpt nya tyllar till spritsen som funkar bättre och bakat mockabakelser! Min favoritbakelse.

För övrigt är det underbart med nya diskmaskinen. Den diskar så rent! Den gamla var från 91, och trots att vi hade både avhärdningssalt och spolglans blev det kalkbeläggningar. Nu försvinner alla kalkbeläggningar efter en enda disk på snabbprogrammet, och det blir så där perfekt rent som om det vore trolleri. Alla tebeläggningar och annat som inte gick bort i gamla maskinen, borta i ett nafs.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^