Nu är det så där många kalas igen

21 mars 2010 17:13 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Och jag gillar ju det. För Klara fyller fem år på torsdag, och då blir det i alla fall tre gånger att fira. Igår var det kompiskalas. Tre kompisar från dagis, och så Magnus, Maria, Helmer och Arvid. Alldeles lagom. Klara hade önskat sig en Hello Kitty-tårta, så då bakade jag som en princesstårta och skar ut Hello Kitty i marsipan. Och så bakade jag så klart en chokladtårta, för det är den tårtan som barnen tycker om egentligen. På torsdag firar vi så klart med smörgåstårta och paket på morgonen, och nästa helg blir det kalas med farmor och farfar, mormor och morfar och mina syskon.

4 kommentarer

 1. Mycket fint. Bullarna ser goda ut. Men jag saknar information om porslinet!

  Comment by Sverker — 2010-03-21 17:18 #

 2. Jag dukar till barnkalas med Blå Eld så klart! Både assietterna och blått uppläggningsfat till bullarna. Mjölkkanna ur Arabias Muminserie, saftkanna i röd och vit plast från Gustavsberg av Sven-Eric Juhlin, silverbricka ärvd efter Stor-Matti och så gröna plastmuggar av okänt ursprung. Hoppas svaret var uttömmande!

  Comment by Kerstin — 2010-03-21 17:40 #

 3. Svaret var till yppersta belåtenhet, tack.

  Comment by Sverker — 2010-03-21 17:56 #

 4. Vilken fin Hello Kitty-tårta! Klara måste väl ha varit helnöjd med den. Håller med föregående om att bullarna ser jättegoda ut.

  Comment by Kristina Strömberg — 2010-03-21 22:37 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^