Stig Lindbergs Rosenfält

6 mars 2010 22:45 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

Åh, vad härligt det var att gå på loppisrunda i solskenet idag! Som jag har längtat. I den där gräsliga ylan som bet sig kvar i evigheter var det inte lockande att flanera mellan loppisarna, så loppissuget var enormt. Och en riktigt lyckad runda blev det, som genererar flera inlägg idag och de kommande dagarna. Till och med ett par Dagens kopp blir det!

Stig Lindbergs Rosenfält, som tillverkades 1969-1972, hade jag inget av sedan tidigare. När jag ser rosorna tänker jag på rosorna i två klassiska Disneyfilmer, Törnrosa och Alice i Underlandet. Det är fint med den tecknade känslan och att dekoren fyller ut hela ytan. Egentligen är det väl ett askfat, men jag tycker att det funkar att servera småplock eller godis i. Jag har ett fat i samma modell med Prunusdekoren också.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^