Tur att vi inte hamnade i Tierp

4 mars 2010 20:45 | Allmänt | 3 kommentarer

Det var för besynnerligt när jag åkte hem i eftermiddags. Jag åkte en timme tidigare, med 14.11-tåget, för att dagis stängde tidigare idag. Plötsligt hade vi svischat förbi Knivsta, och en olycklig konduktör fick förklara i högtalarna att lokföraren hade missat att stanna och att det var väldigt ovanligt. Naturligtvis bad de om ursäkt och sa att de skulle hjälpa de resenärer som skulle till Knivsta att komma på första bästa tåg tillbaka igen. Och så sa de att de hoppades att de skulle lyckas stanna i Uppsala så att vi inte hamnade i Tierp. Vi stannade som vi skulle och kom av. Tur. Jag ville inte till Tierp.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Ha ha, det hände mig förra vintern när jag satt på typ det enda IC-tåget som går mellan Sthlm och Skåne (alla andra tåg är X2000 nuförtiden) och de missade att stanna i Sävsjö! Snacka om att folk som skulle PÅ tåget måste ha blivit paffa när det bara svischade förbi…
  Tur att ni inte hamnade i Tierp (är det något fel på det stället? ;-))

  Comment by Petra H — 2010-03-05 2:25 #

 2. Hehe. Det brukar sägas att fåglarna brukar flyga upp och ner över Tierp för att slippa se.

  Comment by Kerstin — 2010-03-05 9:03 #

 3. Ok, själv kommer jag från Sverige tråkigaste stad… Eslöv :-)

  Comment by Petra H — 2010-03-05 23:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^