Same old Delikatessingen

4 mars 2010 7:27 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Det var sig likt på Delikatessingen. Eftersom Lydia och jag skulle bli formellt avtackade från IOGT-NTO på personalmötet igår passade vi på att luncha med några gamla kompisar innan. Åh, så många gånger vi har lunchat på Delikatessingen. Det är ju ingen vidare spännande mat och otroligt långsam service, trots att det aldrig är några kunder där, men det är ett bra ställe att sitta och prata. Och så får man gott te och en glasskula från Stockholms glasshus efter maten. Inte så stort utbud av glassorter igår. I brist på lakrits tog jag polka. Samma duk och samma hörnbord. Och förresten spelade de samma musik som alltid, Ted Gärdestad. Inget nytt under solen.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^