Nyklippt!

24 februari 2010 21:25 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Behovet av klippning var stort och jag fick ett infall att ringa till Hårmakarna och kolla om de möjligen hade fått något återbud så de hade tid att klippa mig idag. Det hade de! När jag satt där i stolen och konverserade med min frisör och hörde de andra diskussionerna i salongen började jag tänka på att frisörer, liksom säkert andra yrkesgrupper som förväntas prata med kunder, antagligen upprepar samma sak gång på gång med nya kunder. De har vissa saker som de drar fram under en period. Just nu vintern, OS, melodifestivalen. Och jag funderade på om de tycker att det är jobbigt att berätta samma historier och fälla samma kommentarer när kollegorna hör det. Om de inte blir trötta på att höra sig själva säga samma sak om och om igen. Det skulle jag i alla fall. Jag kan inte säga att jag brukar tycka om att föra sådana där konversationer hos frisören, men jag blev nöjd med dagens klippning i alla fall.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Mycket tjusigt! Som vanligt!

  Comment by Lydia — 2010-02-24 21:39 #

 2. Snyggt!

  Comment by Ullie — 2010-02-24 21:42 #

 3. Jag vill ha hår igen och kunna klippa mig!

  Comment by Anders — 2010-02-24 22:13 #

 4. Tack raringar! Vad skulle du ha för frisyr då, Anders? Nyfiken!

  Comment by Kerstin — 2010-02-25 10:47 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^