Det här med måndagar

22 februari 2010 18:01 | Allmänt | 5 kommentarer

Att helgen är slut och att det är vardag och man ska iväg och lämna barn och åka tåg och allt det där brukar kännas så motigt. Men jag har kommit på en grej. Det är inte att ledigheten är slut och det är dags att jobba, för det kändes inte det minsta motigt att komma igång idag när jag satt hemma och jobbade. Det är bara det där med att hinna till dagis och skolan och bussen och tåget. Och den känslan är mycket, mycket värre på vintern med alla kläder och snön och kylan. Då vill jag ju verkligen inte gå ut alls. Tänk vad härligt när det blir vår och man kan cykla!

Jag brukar för det mesta jobba hemma på fredagar, och det tycker jag också är så skönt. Jag får ett större lugn inför helgen av att sitta hemma och avsluta arbetsveckan koncentrerat. Men jag tror att idealt vore att jobba hemma både måndagar och fredagar, och så åka till Stockholm och träffa kollegorna och ha möten tisdag-torsdag. Tyvärr brukar vi ofta ha halvdagsmöten på jobbet på måndagar, så det går nog inte. Men jag tror inte att tisdagarna skulle kännas lika pestiga som måndagmorgnarna, för då är man liksom redan igång med vardagen.

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Sharp thiinnkg! Thanks for the answer.

  Comment by Jaylin — 2016-05-13 11:10 #

 2. Arnaud : d’un autre côté, pour une mésaventure de Veuve Tarquine, combien d’autres clients content ? ;)Pour mon aventure dans le magasin SFR, par exemple, j’ai été énervé par le mode de fonctionnement de SFR, pas par le pauvre vendeur qui effectivement n’y pouvait pas grand chose.

  Comment by auto insurance — 2016-05-20 16:01 #

 3. Hey bud, Congrats on having done a great job at the shows. I’m glad to see the new book doing. I’ll be placing my order soon. Thanks for sharing your work with us, Can’t tell you how much you continue to inspire and motivate me.Much blessing bro!Ray

  Comment by http://www.bestquotes.myfreeip.me/ — 2016-07-20 16:27 #

 4. ALGUIEN NOS TRATA DE DAR UN MENSAGE DE UNIFICACION ENTRE TODA LA RAZA HUMANA, PARA COMBATIR ALGO Q SEGURAMENTE SE ABESINA, NO LO SE KIZA EN EL FUTURO,LO SABREMOS .PERO UNA COSA HAY Q ASER PARA SEGUIR EN ESTE PLANETAHAY Q´CUHIDARLO. Y DEJAR DE CONTAMINAR.KIZA LA RESPUESTA A ESTOS HECHOS SE ENCUENTRE EL EL ALTIPLANO Boliviano(en los andes).

  Comment by http://www.coverage.freeddns.org/ — 2016-07-20 17:18 #

 5. saya lihat di menu O2 Atom Life, saya blm nemuin menu bahasa Indonesia-nya.Tapi untuk manual book bahasa Indonesianya ada di dalam box ketika beli O2 Atom Life. Jadi untuk pengoprasiannya, silahkan lihat manual book bahasa Indonesianya aja.

  Comment by lowes coupons 10% — 2017-03-30 20:11 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^