Tulpaner i smala vaser

22 februari 2010 15:55 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 4 kommentarer

Om man köper tre buketter tulpaner och blandar så räcker det till många arrangemang. Jag gjorde en stor maffig bukett i en Aaltovas som jag har bredvid mig när jag sitter här hemma och jobbar, en mer normalstor på köksbordet och så de här. Det är så fint att bara sätta några tulpaner i en smal vas, eller flera smala vaser tillsammans, som här. Den vita vasen är samma modell som Bersåvasen.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jättesnyggt!

  Comment by Anders — 2010-02-22 16:01 #

 2. Mycket snyggt!
  Du har verkligen fint hemma!

  Fotöljen i bakgrunden, den har jag också fast i svart skinn :)

  Comment by Yvonne — 2010-02-22 16:39 #

 3. Tack! Aha, i skinn? Mina, för jag har två, har originalklädsel i mörkbrunt ylletyg. Mycket fint tycker jag. Jag köpte dem på Tradera och de är etikettmärkta ”Bröderna Anderssons industrier i Ekenässjön AB” under.

  Comment by Kerstin — 2010-02-22 16:51 #

 4. Oj det ser verkligen ljuvligt ut med tulpaner i de vaserna. /Clinen

  Comment by Clinen — 2010-02-22 18:30 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^